tiistai 19. elokuuta 2014

Heipparallaa vaan taas!

Viimeksi taidettiin olla menossa selän magneettikuviin ja tällä hetkellä ollaankin sitten tulossa polven magneettikuvasta. Selkä oli muuten ok, mutta toinen lonkka oli hieman tulehtunut. Joten se vaiva saatiin hoidettua suht hyvin pois ihan vaan levolla!
Nyt tosiaan olen saanut loukattua polveni, kun olin nousemassa Kertun selkään. Olin nousemassa tavalliseen tapaan sen selkään heinäkaukalon päältä, mutta se päättikin että siinä oli tällä kertaa jotain pelottavaa ja lähti peruuttamaan hyppimällä pystyyn. Tuloksena Täystuho maassa ja polvi vääntyi.. Tästä nyt kolme viikkoa ja nyt vasta sain aikaiseksi alkaa hoitamaan sitä, sillä keskityin aikaisemmin siihen, että saan startata PM-kisoissa.

Kisakausi on sujunut hyvin, tosin tällä kertaa aikalailla yhden hevosen voimin. Rocky pitäisi nyt saada takaisin treeniin, kun kaviopaise vihdoin ja viimein (toivon mukaan..) selätetty! Kerttu on ollut erittäin hyvä rataesteillä ja maastossa. Se teki mm.  Ypäjän 2* senioreiden SM-kisan maaston hienosti ilman estevirheitä :)
Viimeisin kisa meni paremmin kuin olisin ajatellut ja mikä tärkeintä, se oli juurikin kauden päätavoite. PM-kisa sujui siis erittäin hyvin ja saimme koulusta -62,2 (58,55%), maaston teimme muutamalla aikavirheellä ja rataesteillä tuli yksi kisan harvoista nollaradoista!Lisäilen tähän alle satunnaisia kuvia/videoita kisoista ja treeneistä, lähetelkää vaikka kysymyksiä niin vastailen niihin näin pitkän hiljaisuuden jälkeen! :)150cm

NBCH 20144 kommenttia:

 1. Hei mahtavaa, että ehdit päivittää blogia pitkästä aikaa! Hienoa nähdä Sussu hyppäämässä pitkän sairasloman jälkeen.
  Sellainen kysymys tuli mieleen, että kuka sua valmentaa tällä hetkellä? Ja tee joku varustepostaus joskus. Lähinnä satulat, joita teillä on käytössä kiinnostavat. Ja joudutteko usein uusimaan satuloita hepan lihaksiston muutosten myötä tms.

  Tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Työt ja omat hevoset vieneet niin paljon aikaa, että nyt sairaslomalla vasta vähän ehti kirjoitella :D
   Tällä hetkellä kouluvalmentajana toimii Nykäsen Kalle ja estepuolta teen lähinnä itsekseni :)

   Blogista löytyy varustepostaus, jossa taitaakin olla nuo samat satulat kuin nytkin eli vanha Butet estesatula ja Kieffer Master koulusatula. Rahaa ei ole hirveästi vaihdella satuloita, mutta nyt Kertulle etsinnässä oma koulusatula, vaikka onhan se ollut minulla jo neljä vuotta..

   Poista
 2. Hei
  Kuinka Susei voi ja parantaako jalka kokonaan? Onko kipua jos Susie hyppää... Susie näyttää kauniimmalta kun ikä lisää :)
  =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa!

   Sussu voi tosi hyvin ja jalka on parantunut täysin ennalleen! :) Eli minkäänmoista kipua hevoselle ei tule missään tilanteessa. Toivotaan, että ensi kaudella se pääsisi näyttäytymään taas estekisoissa :)

   Poista