tiistai 6. toukokuuta 2014

Terveppä terve taas kaikille! Ilolla saan kertoa, että oma selkä alkaa nyt olla jo vähän parempi! Ensi viikon tiistaina kuitenkin vielä magneettikuvat, joten selviää onko siellä mikä vialla, että kipuilee välillä pahasti rasittaessa.

Hevoset ovat olleet ihan hyvässä kunnossa, lukuunottamatta Sussun saamaa haavaa ja Rockyn saamaa pientä venähdystä. Onneksi nämäkin vaivat saatu hoidettua kuntoon!

Ekat maastoesteetkin on nyt takana ja Rocky toimi siellä oikein hienosti! Kävimme tekemässä vain muutaman tehtävän (coffin sekä vesi), mutta silti Rocky loisti ihan entisellään talven jäljiltä :) Tällä viikolla käyn hyppäämässä Kertun maastoesteillä, sillä ensi viikolla on kauden ensimmäinen kenttästartti Niinisalossa. Luokkana on helppo ja toivotaan, että Kerttu pysyy nahoissaan.


Olin 18.4. estekisoissa Kankaanpään Ratsastuskeskuksella Idefixillä ja Obelixilla. Metrissä molemmat tekivät hyvät tuplanollat ollen sijoituksilla 2. ja 3. :) Obelix teki ensimmäisen 110cm luokkansa hienosti tuplanollalla ja voitti luokan sekä Idefix teki sen yhdellä pudotuksella ollen toisella sijalla.Täältä löytyy myös video Idefixin 130cm hypystä treeneissä.

Sekä Kertun oma 130cm okserin ylitys.


Nyt viime viikonloppuna olimme Ypäjällä estekisoissa.
Obelix teki 100cm ja 110cm luokat, joissa se pärjäsi erinomaisesti. 100cm A.2.0. meni hyvin ja teimme nolla radan sijoittuen 5./28. 110cm 367.1(A.0/A.0) oli tuplanolla myöskin, joten sinipunainen rusetti lähti mukaan :)

Obelix 110cm rata

Kerttu teki 120cm luokan ottaen ensimmäisen esteen alas kuumuessaan hieman liikaa. Onneksi sen jälkeen se tuli kiinni ja hyppäsi loppuradan erittäin hyvää nollaa! 130cm radalla kävi pieni kämmi lähestyessä 8AB sarjaa, jolloin A-osa tippui ja tuli kielto B-osalle. Hevonen hyppäsi siihen asti erittäin hyvää nollaa, mutta kiellosta jännittyi, joten kaksi puomia tarttui vielä mukaan loppu radasta. Harmittava erhe, mutta onneksi tamma antoi super fiiliksen alkuradasta, joten innolla odotan seuraavaa kertaa 130cm luokassa!

Mahtavaa kesää kaikille lukijoille! :)

2 kommenttia:

  1. Mitä hevosia nuo idefix ja obelix ovat?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ne ovat Kankaanpään Ratsastuskeskuksen omistajien hevosia :)

      Poista