tiistai 11. helmikuuta 2014

Surkeiden sattumusten sarja jatkuu

Juuri kun pääsin sanomasta kuinka polvi alkoi olemaan vähän parempi, niin eiköhän jotain sattunut. 
Ratsastelin Sussua kentällä hackamorella ja se hieman villiintyi pukittelemaan. Otin pienen pidätteen, jonka jälkeen kuului huonoa lupaava naps ääni.. Hackamoresta meni remmi poikki, suitset lähtivät hevosen päästä ja minä löysin itseni kentän pohjalta.

Eilinen päivä meni kokonaan sängyn omana eikä liikkuminen ollut ihan päivän sana. Tänään olo oli jo hieman parempi, joten sormet ristissä toivon, että sain vain vähän pahempaa iskua. Huonoa tuuria, että tämä kävi tuon yliherkän tamman kanssa, joka ottaa itseensä pienimmistäkin asioista. Hieman se varoi minua, kun kävin keventelemässä sotä tippumisen jälkeen. 

Huono tuuri jatkuu, mutta toivottavasti loppuu ennen kisakauden alkua..

3 kommenttia:

  1. Mulla kävi sama hackamoreilla maastossa, onneksi oli ratsuna oma suokkiruuna joka ei heti käyttänyt tilaisuutta hyväkseen... Paniikki meinas iskeä silti!

    VastaaPoista
  2. Mulla katkes myös hackamore 'kriittisellä' hetkellä... laukassaa, ei edes järin suuri pidäte ja naps, hallitsematonta laukkaa tovi ennenkuin sain pysähtymään... Nykyään käytössä sprengerin hackamore jossa nahka parempaa ja 'rautojen' reunat pyöreämmät. Toivottavasti pääset taas pian hevosen selkään :)

    VastaaPoista
  3. Taitaa olla sama hackamore joka meni joskus itselläkin rikki, sen jälkeen ostin whalstenin kunnon nahkaset ettei tarvitte pelätä että menee rikki.

    VastaaPoista