perjantai 7. helmikuuta 2014

Hupsista kuinka aika vierähtää! Näin huolettomana bloggaajana olen unohtanut kokonaan päivittää täällä..

Valmentajakoulutus on edennyt suunnitellusti ja olen saanut paljon uutta tietoa! Ensimmäinen lähijakso oli vieläkin antoisampi kuin olisin ikinä osannut kuvitella. Tapasin paljon uusia ihmisiä, joilla kaikilla oli erittäin hienoja ajatuksia ratsastuksesta ja valmentamisesta. Joten jännityksellä odotan 2. lähijaksoa, joka on Ypäjällä ensi viikolla!! :)

Olin myös maajoukkuekatsastuksissa viime vuoden puolella ja ne menivät ihan hyvin. Molemmat hevoset olivat siellä hieman jännittyneitä, mutta näyttivät kuitenkin osaamistaan, varsinkin maastoesteillä! Aivan ihana huomata kuinka vuosien varrella on tullut kehitystä ja olemme menneet eteenpäin ratsukkona molempien hevosten kanssa :) Videota ei valitettavasti löydy katsastuksista :(
Tuli jopa ihan positiivista palautetta menosta ja pääsin nuorten A-renkaaseen jälleen sekä Kertulla että Rockylla!

Tammikuun leirille osallistuin Kertulla. Perjantaina teimme leirillä koulua ja voisin sanoa, että monelle ihmiselle Kertun meno oli erittäin positiivinen ilmestys! Toin sen ensimmäistä kertaa julkiselle paikalle kangissa ja kouluratsastus näytti jopa ihan kilpailukykyiselle. Se on alkanut tasoittumaan ja liikkumaan koko selän läpi. Askeleissa alkaa olla pikkuhiljaa enemmän ilmaa ja liikkeiden suoritus on helpoittunut.
Lauantaina teimme puomeja ja hui! Hevonen näytti taas, että se osaa olla oikeinkin mallikelpoinen otus! Se teki kaiken niinkuin pyysin ja taipui molempiin suuntiin yllättävän hyvin. Kehuja tuli taas, mutta töitäkin on vielä edessä :)
Sunnuntaina oli rataesteiden vuoro, tässä siitä videota ilman erikoisempia selityksiä! :)

Helmikuun leiri meni kokonaan sivusuun kiitos loukkaantumiseni. Loukkasin vanhan polvivamman uudelleen ja jo kävely oli niin vaikeaa, että oli pakko jättää osallistumiseni leirille :( Tässä pikkuhiljaa ollaan päästy polvivaivasta yli, mutta ensi viikolla taitaa kutsua lääkäri muiden sairasteluiden takia.. Harmittaa olla näin vaivainen ihminen. Mutta palataan taas, kun saan lisää kirjoiteltavaa! Varmaankin siis ensiviikon valmentajakoulutuksen lähijakson jälkeen!

4 kommenttia:

 1. Harmittava tuo polvesi :/ mites sussu voi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sussu voi hyvin tällä hetkellä! :) Pikku hiljaa aletaan treenailemaan ja tähtäämään kohti huhti-toukokuun kisoja. Tosin tänään sain 'hieman' osumaa, kun hackamore hajosi kesken pienen laukassa villiintymisen ja maahan sieltä mätkähdin. Toivotaan, että ei tulisi nyt mitään sairasloman tapaista tästäkin..

   Poista
 2. Kertulla on äärettömän kiva hyppy! Näitä videoita on aina kiva katsoa, etenkin kun on jätetty koutsin kommentit mukaan, niin pystyy itsekin oppimaan näkemästään paremmin :) Tsemppiä polven kanssa, toivottavasti saat sen kuosiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kerttu kiittää! Se alkaa tuntua koko ajan paremmalle ja paremmalle esteillä :)
   Polvi tuntui jo paremmalle, mutta tämän päiväisen tippumisen johdosta se taas turvottelee :( Ja lisänä vielä selkä sekä käsi ottivat hieman enemmän osumaa.. Ehkä tämä huono tuuri joskus loppuu :)

   Poista