torstai 12. syyskuuta 2013

Terveiset täältä sängyn pohjalta!

Ei vaan, pikku hiljaa olo rupeaa paranemaan. Olin siis tässä todella kipeänä pari viikkoa ja kävin sairaalassakin, jossa otettiin sydänfilmit, -ultra ja keuhkokuvat. Lopputuloksena kuitenkin, että kaikki näyttää normaalille ja verikokeet ovat normaalin rajoissa. Hengitysvaikeudet kuitenkin jatkuivat ja vetämätön olo ei lähtenyt millään. Sain sitten toiselta lääkäriltä reseptin kahteen eri astmalääkkeeseen, sillä allergiataustastani johtuen hän epäili, että hengitysvaikeudet johtuvat homeallergiasta. Altistuin siis homeelle muutama viikko ennenkuin nämä hengitysvaikeudet alkoivat.

Jouduin perumaan tämän takia Langenhagenin CIC2* Kertulla, sillä tahdon olla terve Schenefeldissä, jossa menen Rockylla CCI2*. Ainahan se pistää harmittamaan, että tarvitsee perua kauan odotettu kisa, mutta pidän tällä hetkellä Schenefeldiä kauden päätavoitteena, joten en halua riskeerata etten pääsisi osallistumaan sinne. Kipeänä ollessani Madlen ratsasti Rockya ja juoksutti Kerttua. Aivan mahtavaa, että näinkin lyhyellä varoitusajalla on ystävällisiä ihmisiä, jotka ovat valmiita auttamaan! Viikon olin sitten kokonaisuudessaan pois selästä, nyt taas päässyt muutamana päivänä päässyt tekemään hevosia itse :)

Äitini ja siskoni lentävät tänne ensi viikon keskiviikkona ja kisoihin lähdemme torstaina. Nyt siis viikonloppuna luvassa viimeistelytreenit esteillä ja maastossa. Rocky tuntuu nyt olevan ainakin aika hyvässä vedossa. Toivotaan, että olisin itsekkin hieman paremmassa kunnossa kisapäivänä! :)


Schenefeld onkin sitten tämän kenttäkisakauden päätös itselleni ja lähden 25. päivä Suomeen viikoksi :) Sitten loppukaudesta on luvassa vain este- ja koulukisoja, sillä päätin jättää Ströhenin kisan välistä. Jokatapauksessa kausi on ollut ihan hyvä ja olen päässyt kaikesta epäonnesta huolimatta vähän kisoihin mukaan ja saanut tavoitteena olleen kv 2* kvaalituloksen. Itselläni olisi mielenkiintoa toteuttaa kysymyspostaus, mutta löytyykö teiltä vielä kysyttävää? :) Jos löytyy, niin laita kommenttia tulemaan!! :)

2 kommenttia:

 1. Onko sulla tavoite tehdä ratsastuksesta ammattia? Missä muodossa?
  Aiotko jäädä sinne asumaan kuinka pitkäksi aikaa?

  VastaaPoista
 2. Minkä tasoinen ratsastaja olet?
  Mikä on pahin onnettomuutesi?
  Teetkö siellä töi8tä tai opiskelet? Vai hoidatko siellä vaan omia hevosiasi?
  Millainen on päivärutiinisi?
  Hoidatko ja ratsastatko kaikki omat hevosesi joka päivä?
  Missä näet itsesi 10 vuoden päästä?
  Onko raskasta omistaa 3 hevosta?
  Parhain hevosistasi?
  Oletko tyytyväinen siihen miten pitkälle olet päässyt hevosten kanssa?
  Miten sinulla on varaa kisata ja ylläpitää 3 hevosta?
  Onko siellä eri hintaisia kisoja kun Suomessa? Mitä yleensä kisat siellä maksaa?
  Mikä on vaikein koulukuvio minkä osaat?
  Kenttä, koulu vai este?

  VastaaPoista