keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Saksaa, treeniä ja muuttoa!

Nyt onkin viikossa tapahtunut paljon ja koko elämä muutti Saksan puolelle. Asun taas Alfeldissa ja treenaan hevosteni kanssa Harbarnsenissa. Tuntuu, että palaset loksahtivat paikoilleen ja ensimmäiset kisat odottavat sunnuntaina. Menen siis kisaamaan Harbarnseniin Kertun kanssa Kl. L. tasoista kenttäluokkaa, joka vastaa Suomen 1* tasoa. Luokassa ratsastetaan Hildesheimin alueen mestaruus ja kaikki osakokeet ovat tyyliarvostelulla.

Kävin hyppäämässä muutama päivä sitten Kertulla maastoesteitä ja jälleen totesin kuinka paljon Kerttu on mennyt eteenpäin. Esteet menevät leikiten ja tehtävät tuntuvat helpoilta. Hevonen on kuulolla ja kääntyy huomattavasti paremmin kuin aikaisemmin. Koulupuolikin on pysynyt nyt hyvänä ja hevonen on rento ja kuuliainen. Toivon mukaan saan pidettyä kaiken tämän kasassa myös kisajännityksen alla :)


Rockyn kanssa on menossa koulutreenaus ja eilen sain sillä erittäin hyvän tunteen! Nyt se käyttää oikeasti takajalkojaan kunnolla, eikä vain puoliteholla. Keskiravit ovat saaneet vielä ripauksen lisää näyttävyyttä tämän ansiosta ja ovat helpompia istua. Odotan innolla ensi viikkoa, sillä Rocky tekee silloin Harbarnsenissa Kl.L luokan normaalilla arvostelulla.

Sussu on pikkuhiljaa aloitellut ravailua enemmän ja tekee sitä lähinnä ilman ratsastajaa maasta käsin. Tänään kuitenkin ajattelin kivuta tamman selkään kokeilemaan taas mitä se sanoo ratsastajasta selässään. Parin viikon päästä se pitäisi rtg kuvata viimeisen kerran!
1 kommentti: