tiistai 16. heinäkuuta 2013

Heippa kaikki lukijat!

Täällä päässä on netin kanssa _hieman_ ongelmia.. Ei oikeen meinaa WiFi toimia kunnolla ja sen takia tarvitsee edelleenkin lykätä kuvien lähettämistä tänne.

Kuitenkin, elämä täällä sujuu muuten aika mallikkaasti. Lukuunottamatta muutamia sairaalakäyntejä.. Tapani mukaan olen saanut muutamaan otteeseen kokea kuinka paljon hevonen painaa. Ensimmäisellä kerralla selvittiin säikähdyksellä ja kolmen päivän levolla. Nyt toisella kertaa Kerttu tuli vauhdilla jalan päälle, kun se säikähti ja tuloksena olikin sitten pahemmat kivut. Ratsastin ensin normaalisti to-la välisen ajan kipujen kanssa, mutta vähensin kävelyä omalta osalta. Loppujen lopuksi lauantaina kivut kävivät niin koviksi, että oli pakko siirtyä lepäilemään tuonne vuoteen puolelle.
Eilen kävin teippauttamassa jalan lääkärissä ja valittelin sen jälkeen, että kipu ei vähentynyt kuten he lupasivat, vaan jopa paheni! Äitini kanssa juteltua tulimme lopputulokseen, että kokeilen onko varvas edes paikoillaan ja eihän se ollut. Hienosti se rutisi kuitenkin lähestulkoon oikealle paikalle tänään ja isoin kipu helpotti. Joten kuutisen päivää se kerkesi olemaan vähän vinksallaan, tarvitsee varmaan käydä jossain muualla lääkärissä vielä tarkistuttamassa, että onko jalassa muuten kaikki nyt kunnossa..

Omat hevoset ovat onneksi olleet kunnossa, vaikka olenkin pääasiassa päässyt vain juoksuttamaan ja laittamaan niitä kävelykoneeseen sekä tarhaan. Kuitenkin voin kertoa mitä mahtavimman uutisen: Sussu otti ensimmäiset raviaskeleensa satulan alla kuuteen kuukauteen!!!! Fiilis oli mahtava ja tamma on niin taitava :)


Yritän palata kuvien kera tänne viikonlopun aikana, jos netti saadaan toimimaan normaalisti!

Terkkuja täältä lämpimästä Hollannista kaikille!!!2 kommenttia:

  1. Mahtavaa, että otit Sussun kotii ja oot jaksanu hoitaa sitä ja nyt alkaa olla jo parempaan päin (:!! Tsemppiä sulle ja hepoille jatkoon (:

    VastaaPoista
  2. Harmi kuulla että olet saanut osumaa, mutta ihanaa kun Sussu voi noin hyvin! :))

    VastaaPoista